Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Schuberth

Decennialang al is het Duitse Schuberth gespecialiseerd in het produceren van veilige en functionele motorhelmen. Als u een helm koopt van Schuberth dan kunt u er zeker van zijn dat het een product van zeer hoge kwaliteit en absoluut comfort is.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Schuberth?

    Hoofdbeschermingsfabrikant Schuberth werd opgericht in 1922 in Duitsland en heeft zich sinds de oprichting gericht op prestaties, veiligheid en hoge kwaliteit. In 1951 ontwikkelde Schuberth zijn eerste motorhelm "Aero 1" en sindsdien heeft het bedrijf veel succes gekend in de motorfietsindustrie. In 1982 investeerde Schuberth in onderzoek en ontwikkeling door het kopen van hun eigen windtunnel waarmee ze de luchstroom rond de helmen en warmte- en regeneffecten konden onderzoeken. In 1984 was Schuberth de eerste helmfabrikant in de wereld om een ??helm te ontwerpen volgens de aerodynamische criteria, dat wil zeggen, een helm die is ontworpen zodat de luchtweerstand minimaal is. Vandaag de dag worden de hoogwaardige Schuberth helmen met groot succes naar 55 landen geëxporteerd en hebben een enorme positie in de wereldmarkt vergaard. Schuberth helmen worden gebruikt door vele succesvolle rijders zoals Michael Schumacher, Arie Vos, Filip Backlund en Erwan Nigon. En het is niet voor niets dat Schuberth helmen met de beste resultaten in meer dan 30 internationale tests naar voren komen en dat Schuberth is uitgeroepen tot het beste merk voor het achtste jaar op rij, in de "Best Brand"-competitie van het Duitse tijdschrift Motorrad.