Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Polisport

Sinds de oprichting in 1978 vervaardigt Polisport hoogwaardige kunststof producten voor motorcross en enduro. Polisport biedt een breed assortiment van producten aan: plastic kits, koplampen, borstbeschermers, kniebeschermers of misschien een motorstandaard? Polisport het allemaal.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Polisport?

    Polisport werd opgericht door Pedro Araújo in 1978 in zijn garage in Portugal. Het begon allemaal met de door Araújo zelfgemaakte spatborden voor zijn cross toen het op dat moment zowel duur als moeilijk was om nieuwe kunststof onderdelen te krijgen. Araújos spatborden werden al snel een veelgevraagd product bij de lokale winkels waarmee Polisport ontstond. Tijdens de jaren 80 produceerde Polisport meerdere motoronderdelen en zo langzamerhand groeide Polisport uit tot een toonaangevend internationaal merk. Vandaag de dag valt Polisport op tussen zijn concurrenten deels dankzij "Durable Gloss Polypropylene", een unieke duurzame polyproleen plastic dat hogere glans, duurzaamheid, UV-bestendigheid geeft en de kleur langer behoudt. Polisport is gespecialiseerd in kunststof producten voor motorcross, enduro en quads met producten zoals handbescherming, borstbeschermers, kniebeschermers en spatborden en plastic kits voor de meeste grote merken: Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, KTM, GasGas en Husqvarna. Polisport staat erom bekend om innovatieve producten te produceren met een superieure kwaliteit en veiligheid.