Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

JT Sprockets

JT Sprockets is een van de toonaangevende fabrikanten van tandwielen voor motorfietsen en de motorcross. Alle JT Sprockets tandwielen worden gemaakt van de allerbeste materialen en worden gefreesd voor de beste kwaliteit, precisie en duurzaamheid.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is JT Sprockets ?

    JT Sprockets is een van de toonaangevende fabrikanten van tandwielen voor de aftermarket, met de ambitie om de standaard voor kwaliteit en service continu te verhogen. JT staat bekend om de productie van de meest duurzame, hoogwaardige tandwielen op de markt en ze produceren en verkopen meer tandwielen dan alle andere concurrenten samen. JT's fabriek is de grootste en meest geavanceerde in de wereld, volledig uitgerust met de meest moderne machines. Alle JT tandwielen wordt gefreesd in tegenstelling tot sommige andere tandwielen die geponst worden. Bij de productie wordt CNC-technologie toegepast voor het frezen van de tandwielen om een honderd procent nauwkeurigheid en precisie te krijgen. Alle JT tandwielen heeft een geanodiseerde afwerking wat een mooie finish geeft en ook de duurzaamheid van het tandwiel verhoogt. JTs grote magazijn liggen in distributiecentra in Londen en Atlanta, klaar voor snelle levering. JT ontwerpt en produceert meer dan 18 miljoen tandwielen per jaar voor alle motormerken en met een distributie in meer dan 70 landen biedt JT een superieure kwaliteit en service.