Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

DP Brakes

DP Brakes is het enige bedrijf in de wereld dat uitsluitend remblokken en koppelingsschijven voor motoren en motorcross ontwikkelt en produceert. Dankzij de baanbrekende techniek met gesinterd metaal staat DP bekend als een betrouwbare leverancier van slijtvaste producten.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is DP Brakes?

    In 1955 ontwikkelde Dunlop Aviation de baanbrekende techniek voor remblokken met gesinterd metaal. Dunlop Avation dat voor de luchtvaartindustrie werkte, kreeg de opdracht om remschijven en remblokken voor motoren te ontwikkelen en daarmee werd DP Brakes gestart. DP Brakes heeft nu een unieke positie in de markt, omdat zij het enige bedrijf is dat zich voor 100% concentreert op de productie van remblokken en koppelingsschijven van sintermetaal. DP's producten staan bekend om het uitstekende remvermogen bij natte omstandigheden en bij het rijden in modder of zand. Het wordt ook gezegd dat DP beter is dan het origineel wanneer het om remvermogen en slijtageweerstand gaat. Dit, tezamen met de ervaring van het produceren van remblokken van DP maakt DP remblokken tot een waardige vervanger van de originele remblokken.