Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

DNA

Het Griekse DNA Filters is een toonaangevende wereldwijde leverancier van high performance luchtfilters voor motoren, enduro en de motorcross. DNA biedt altijd filters op basis van innovatieve technische oplossingen met de hoogste kwaliteit, het nieuwste ontwerp en de beste prestaties.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is DNA?

    DNA Filters LTD werd opgericht in 2002 door Dino Nicolaidis en Maria Ralli, twee mensen met een solide en succesvolle geschiedenis in de motorfietsindustrie. Nicolaidis had lang gewerkt als ingenieur en motorfietstuner en hij verwezenlijkte zijn idee om het eerste en enige Griekse bedrijf dat prestatiesfilters voor motorfietsen en auto's zou creëren te starten door DNA op te richten samen met Ralli. Het internationale succes kwam snel. DNA won de World Endurance Championship in 2004 met de Yamaha France GMT 94 en DNA heeft sindsdien voortdurend succes gehad met diverse raceteams wereldwijd. DNA heeft nu een sterk distributienetwerk in meer dan 44 landen over de hele wereld en een breed assortiment van meer dan 500 verschillende producten. DNA maakt gebruik van de nieuwste technologie, moderne apparatuur en een team van ervaren, technisch bekwame en toegewijde medewerkers. DNA werk effectief en systematisch en ontwikkelt luchtfilters die zijn gebaseerd op innovatieve technische oplossingen met de hoogste kwaliteit, het nieuwste ontwerp en die de beste prestaties leveren.