Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Atlas

Veilige nekbeschermers

Atlas Brace is een innovatieve fabrikant van nekbescherming, die zij ontwerpen in samenwerking met vooraanstaande wedstrijdrijders en experts. Atlas Brace staat synoniem aan veiligheid, innovatieve functies, eenvoud, comfort en bewegingsvrijheid.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Atlas?

    Atlas Brace Technologies werd opgericht in 2011 door Brady Sheren, Brad McLean, Chadd Cole en Cameron Cole (dezelfde oprichters als Matrix Concepts). De Atlas nekbescherming werd in een periode van 3 jaar ontwikkeld samen met een team van ingenieurs, doktoren, chiropractors en biomechanische experts om daarna rigoureuze veiligheidstesten te ondergaan met behulp van de beste profrijders in de wereld. Het eindresultaat was een nekbescherming met unieke functionaliteiten, comfort, eenvoud, bewegingsvrijheid en vooral veiligheid. Met behulp van geavanceerde materialen en innovatieve denkwijzes daagt Atlas de traditionele nekbeschermingen uit. Dankzij het innovatieve ontwerp biedt Atlas een nekbescherming die sterker, veiliger en meer flexibel is. Samengevat, is de Atlas Brace, zonder voorbehoud, de nekbescherming van de toekomst!