Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Asterisk

Asterisk maakt technisch geavanceerde, goed ontworpen kniebescherming voor de cross. Bekend voor zijn anatomisch geavanceerde ontwerp en uitstekende kwaliteit staat Asterisk vandaag de dag bekend als een gerespecteerde leverancier van kniebescherming over de hele wereld.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Asterisk?

    Asterisk werd opgericht door een groep sporters, waaronder een aantal crossrijders, die samen een grote ervaring in de actiesporten, design en orthopedische hulpmiddelen hebben. Hun drijfkracht was en is nog steeds om prestatieverhogende producten te ontwikkelen die gemakkelijk te verkrijgen zijn voor alle consumenten binnen de motorsport. In 2001 lanceerde Asterisk zijn eerste kniebescherming gaf daarmee het startschot voor het bedrijf dat al snel een zeer bekende naam werd in de branche. Asterisk staat bekend om zijn heeldekkende kniebescherming van koolstofvezel met een anatomisch ontwerp dat gebruikt wordt door rijders over de hele wereld. Met zijn perfecte pasvorm en uitstekende beschermingseigenschappen past een paar kniebeschermers van Asterisk rijders die hard willen rijden maar niet willen afdingen op veiligheid.