Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje

Sluiten

/

Alias

Passie voor het racen

Alias is een nieuw en spannende merk dat werd opgericht met als motto: sterke innovatie, functionaliteit, kwaliteit en uitstekend design. Alias creëert superieure race-accessoires voor de motorcrosser wereldwijd.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Wat is Alias?

    Alias is een degelijk merk met een passie voor racen en motorcross. Alias streeft ernaar om de normen op het gebied van crossproducten te verhogen door middel van innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design. Het bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van race- accessoires van de hoogste kwaliteit waarbij de focus op superieur design ligt. Naast zelf ontworpen racekleding vervaardigt Alias ook bescherming en handschoenen. Alias heeftook een groot scala aan streetwear als modieuze hoodies, t - shirts en petten. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en begon al snel een samenwerking met één van de beste raceteams "Geico Honda". Alias produceert kleding voor sterren als Justin Barcia, Eli Tomac, Justin Bogle, Wil Hahn en Josh Grant. Dankzij Barcia en Tomac die de East/west Lites wonnen is Alias in de motocross in de publicteit gekomen en kende het merk een belangrijke groei. Alias´ontwikkeling is uitzonderlijk sterk geweest sinds de lancering en er is meer van dit nieuwe merk te verwachten in de toekomst.